about us services our stuff volunteers
take tour now

       TELEMEDICINA


    Pentru a fi cât mai aproape de pacientele noastre, pentru a le respecta drepturile  și a le oferi accesul facil la servicii medicale,  în cadrul Spitalului  Clinic Universitar de Obstetrica Ginecologie “Cuza Vodă “ am implementat sistemul de Telemedicină.

    Platforma este o alternativă viabilă și facilă  care  oferă accesul la servicii medicale sigure şi de calitate, atunci când nu este posibilă prezența fizică în cabinetul medical.
Telemedicina permite comunicarea rapidă și sigură și eficientă atât între medic și pacient cât și  între cadrele medicale anulează distanţe şi oferă soluții alternative.

    Conform legislației, unitățile sanitare pot acorda consultatii medicale prin sistemul de TELEMEDICINA, sistem ce permite acordarea de servicii/consultatii medicale la distanta atunci cand situatia o impune.
Pentru a beneficia de servicii medicale prin sistemul de TELEMEDICINA accesează https://www.medgo.ro  iar în cazul în care întâmpini probleme intra in modulul "Inregistrare pacient" si  apasa butonul "Ajutor".


ADRESA
 Iasi
Cuza Voda 34
Romania
TELEFON
0232-213000
0232-215468
TRANSPORT NEONATAL: 0232-213400
EMAIL
contact@spitalcuzavodaiasi.ro
maternitatecv@iasi.rdsmail.ro
Home | Despre noi | Servicii medicale | Pacienti si vizitatori | Informatii publice | Contact ANUNTURI
Contact © 2015